Vorige Volgende Afdrukken Doorsturen Reageer

Nieuws: Teken in op Stratenboek van Herent
Ter gelegenheid van de Erfgoeddag 2017 brengt de Stuurgroep Erfgoed van Herent een nieuw boek uit. Het boek over Herentse straatnamen is bijna klaar! U kunt het vanaf nu bestellen.


 boek erfgoed

Het zal veel informatie over de straten van onze gemeente bevatten. De auteurs, Julien Vandensande en Maurice Buelens, hebben voor elke straat opgezocht waar haar naam vandaan komt. Het werk heeft niet de ambitie om volledig te zijn want ondanks intens speurwerk was het echter niet altijd mogelijk de herkomst te vinden. Patrick Vandenhaute heeft zijn bijdrage geleverd door het 120-pagina's dikke boek rijkelijk te illustreren met vaak onuitgegeven foto's.

 

We zijn ervan overtuigd dat dit boek niet alleen voor de (groot)Herentenaar maar voor iedereen die begaan is met erfgoed een prachtig naslagwerk zal zijn.

 

Tot zondag 23 april 2017 kunt u het boek bestellen aan de intekenprijs van 18 euro. Daarna kost het boek 20 euro. Indien uw intekenformulier ons uiterlijk op woensdag 15 maart 2017 bereikt, wordt uw naam vermeld in het boek.

 

stratenboek erfgoed

Bestuurskalender

Loket Woonwijzer gesloten
ma 27 februari 2017
Gemeenteraad
di 14 maart 2017 20 uur - De Kouter, Het Huis van de Gemeente, raadzaal Haagbeuk, Herent
Meer ...

Activiteiten in Herent

Vakantiewerking

Wegwijs infogids 2017

Bestel Stratenboek Herent